Žádost Ellera
3 posters
Strana 1 z 1
Chceme ji?
Žádost Ellera
Ahoj. Měla bych zájem se přidat k vaší lize (Původně jsem sice chtěla do DE ale tam mají je poněkud dusno jejich diktátorem, kde mi nevyhovuje vláda jednoho člověka a jeho styl - Dobrá taktika je tahle a tak jí bude kopírovat každej) Takže pokud to je i u vás. Tak prosím ignorujte tuto žádost. Jsem aktivní a dokáže se semnou vyjednat cokoliv od podpor, pomoci, zástupu či koordinace útoků a podpor. Ale hraju svím stylem a nezajímá mě nějaké tabulky toho, že tamto je osvěčené a tak se hraje podle toho. Hru hraji já a ne dotyčný autor tabulky. Takže moje podmínka je, nekecat mi do hraní, jak se o to snaží v DE. Jsem ochotná vše konzultovat a pomoci či podpořit kde se dá. Ale hra je moje, hraju za svůj účet já a ne dotyčný pan rádce. Tedy nekecat mi do hry ohledně vlastního vedenú účtu
No a pokud jsem vás neodradila, tady jsou iniciále:
S pozdravem Ellera
Která bude obsahovat:
Nick ve hře: Ellera
Počet bodů (populace): 3206+
Počet planet: 3
Národ: Xen
Armáda: Nebudu prozrazovat stav dokud není třeba (11.213+ bodů útok asi hovoří zavše ale - 11 příčka) (23,870 spotřeba na hlavní planetě celkem budovy/děla/lodě)
Obrana: Nebudu prozrazovat stav přesně (Ale je to sočtem 2.200 děl)
Souřadnice: -14/-25 G1
Případně nějaké informace navíc: Asi spíše na vyžádání
No a pokud jsem vás neodradila, tady jsou iniciále:
S pozdravem Ellera
Která bude obsahovat:
Nick ve hře: Ellera
Počet bodů (populace): 3206+
Počet planet: 3
Národ: Xen
Armáda: Nebudu prozrazovat stav dokud není třeba (11.213+ bodů útok asi hovoří zavše ale - 11 příčka) (23,870 spotřeba na hlavní planetě celkem budovy/děla/lodě)
Obrana: Nebudu prozrazovat stav přesně (Ale je to sočtem 2.200 děl)
Souřadnice: -14/-25 G1
Případně nějaké informace navíc: Asi spíše na vyžádání
Re: Žádost Ellera
Po kolika hlasech se osoba prijima?
Amolein- Poèet pøíspìvkù : 11
Re: Žádost Ellera
Takhle to v DE fakt funguje? To bych teda chtěl zažít na vlastní kůži.. ona disciplína je potřeba, resp. nejdál se dojde pokud se táhne za jeden provaz a pokud ten jejich "diktátor" na ně nemá nějaký vyloženě scestný, nesmyslný požadavky, tak to schvaluju.. asi nejlepší by bylo kdyby sem Ellera dala ty jejich tabulky, chci je vidět..
Baron Sador- Poèet pøíspìvkù : 61
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: